Поръчай лесно и удобно на телефон 0878811239 (10:00-17:00) | БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА СПИДИ ПРИ ПОРЪЧКА НАД 50лв.

1.Имаме доста богат каталог от аромати, до този момент предлагаме над 100 вида парфюми. Обновяваме нашата гама от аромати постоянно с най-новите тенденции в света на парфюмерията и ще се радваме ако не откриете търсенето от вас да се свържете с екипа ни и да споделите, за да можем в най-скоро време да изпълним желанието ви.

2.Благодарение на високата концентрация на нашите парфюмите ще се наслаждавате на благоуханието на избраният от вас аромат през целия ден. Ние не определяме трайноста на парфюмите ни до определен час, тъй като всеки човек е устроен различно, има различна кожа, различно физическо предразположение и навици.

3.Работим с една от най-добре устроените и световно известни куриерски фирми Speedy , тъй като имаме склююен договор вие ще използвате голяма отстъпка при поръчка до офис и личен адрес.

4.Всички парфюмите са произведени в малката ни и уютна семейна лаборатория в гр.Стара Загора под строг контрол за качество . Започнахме да се занимаваме  с този бизнес през 2014 година, благодарение на любовта и енергията която влагаме всеки изминал ден, можем да се похвалим с многобройни клиенти от цялата страна.

5.Нашите продукти са перфектния подарък за всеки повод.

6.БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – може да се възползвате от безплатната ни доставка , за целта поръчката ви трябва да е над 50лв.

7.Личните ви данни са абсолютно защитени от злоупотреби.

Updating…
  • Нямате артикули в количката.